Over mij

Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Mirte ergens in de 30, moeder van 2 en soms 4 kids ( bonus kids). Geboren in het gooi, 10 jaar in Eindhoven gewoond en uiteindelijk in de achterhoek terecht gekomen. Ik ben al vanaf mijn 5de intensief met sport bezig. Topsport opleiding tennis gevolgd bij Henk van Hulst in Valkenswaard. Uiteindelijk gestopt met de tennis branche en ben toen gaan studeren. Fysiotherapie in Utrecht. Als bijbaantje de fitness branche ingerold en verschillende licenties behaald op het gebied van les geven tot voeding tot uiteindelijk de internationale licentie voor Personal trainer (NASM). Mijn huidige baan bestaat uit het coachen van mensen op de gebieden: Fitness, voeding, lifestyle ,running en Bootcamp. Daarnaast ben ik ook onderdeel van Running Winterswijk, samen met 4 andere organiseer ik jaarlijks een hardloop wedstrijd in de achterhoek.

Zo nu en dan doe ik wat presenteer klussen op sportief gebied. Dirtkings ( mud/obstacle run) Crazy Colorrun zijn hier voorbeelden van.

Naast al deze activiteiten probeer ik ook zo goed mogelijk mijn gezin te runnen en een leuke en hippe moeder te zijn voor mijn kids. Ik wil graag op hun overbrengen dat het leven zo veel mogelijkheden biedt als je maar vertrouwen hebt in jezelf en alles met een positieve vibe benaderd. Sport, gezondheid en leuke gekke dingen doen staan dan ook hoog bij mij in het vaandel maar zeker ook met een knipoog.

Alles in balans en dus moet een keer flink zondigen ook kunnen en ben ik absoluut niet vies van een patatje of een leuk feestje tot diep in de nacht. Perfect zijn is een illusie maar streven naar geluk een missie.

Zo is ook het idee ontstaan om een eigen Blog te gaan maken. Een blog waarbij food, fitness en fashion centraal staan maar waar ik ook naar opzoek ben zijn leuke verhalen van hippe chicks met een missie. Moeders die werken, kids en sport proberen te combineren…… hoe ‘runnen’ zij hun wereld? Dat is een interessante vraag en daar ga ik naar op zoek.

Zo is I RUN the world geboren en is dit het eerste blog. I Run the world is te vinden op facebook en instagram en wellicht snel ook nog op een ander social media kanaal. Inmiddels moet ik opschieten want ik heb over een uur een afspraak voor mijn eerste interview met 2 hippe mama’s die een hele marathon gaan lopen. Ik ben heel benieuwd hoe zij dit gaan ‘runnen’ naast hun drukke baan, kids en trainingen…. jij ook ? hou dan mijn blog in de gaten.