Daar mag op gedronken worden!

Ik ga het kort en krachtig houden …..

De kanker is uit het lijf! Het beste nieuws van de afgelopen tijd!

Na de laatste chemo waar Sanne er echt helemaal doorheen zat, mentaal vooral….had ze ongeveer 2/3 weken tot de operatie….. Een opluchting … Geen chemo’s meer, elke week de gang naar het ziekenhuis en aan het infuus…. Het lichaam wat vol chemicaliën wordt gepompt en vervolgens weer een week bijkomen…. Gekkenwerk! En het begon allemaal zijn tol te eisen.

Laat die operatie maar komen zei Sanne…. D’r uit met dat ‘ding’

In de weken tot de operatie veel onderzoeken, bloed, foto’s enz enz ….ook dat was slopend want iedere keer was het weer wachten op uitslagen.

Vorige week dan eindelijk de operatie ….. Hieronder volgt een bericht van Sanne over de operatie…..

 

De operatie donderdag ging goed. Rond half 10 had ik m’n ogen weer open en een uurtje later lag ik weer op de afdeling. Alleen een brandend/schrijnend gevoel rond de wond. Ik wou liever geen opiaten dus alleen paracetamol en diclofenac gehad. Dit was prima te doen. Om half 11 een beschuitje gehad en om 12uur weer lunch en eindelijk koffie! Verder best ontspannen dag gehad, lekker gerust. Hele dag in bed gelegen. M’n bloeddruk was (weer) aan de lage kant dus ik mocht niet zonder begeleiding het bed uit. S middags en s avonds bezoek gehad, vanuit het ziekenhuisbed Feyenoord gekeken en uiteindelijk een slaappilletje gekregen omdat lekker liggen echt niet lukte (een kant was blauw en beurs en aan de andere kant zat ik nog aan het infuus). Paar uurtjes geslapen.
Na ontbijt zelfstandig uit bed gegaan, beetje gewassen en me aangekleed. Gestopt met de diclofenac en alleen nog paracetamol tegen de pijn (die ik bijna niet had).
Die ochtend mocht ik naar huis. Thuis een paar uur geslapen, veel gerust en om 21uur er weer in. Zaterdag en zondag eigenlijk hetzelfde. Paar kleine stukjes buiten gewandeld. Gisteren al geen pijnstillers meer gehad.
Vandaag een uur gewandeld en net weer zelf boodschappen gedaan. Morgen wil ik weer naar de Tuunte. Even een stuk fietsen bv. Tillen, stofzuigen ed mag ik nog niet. Volgende week heb ik controle in het ziekenhuis. Tot die tijd moeten de hechtpleisters blijven zitten en mag er niet teveel spanning op de wond komen!
Maar het is me enorm meegevallen! En ik hoop erg op een goede uitslag volgende week!

 

En die uitslag kwam vandaag…….. Lees het berichtje die ik vanmiddag binnen kreeg via de app…..

 

Heel fijn nieuws gekregen!
de tumor bleek al helemaal verdwenen door de chemo
Wel zaten er overal voorlopers. Deze reageren niet op chemo omdat ze (nog) goedaardig zijn. Kunnen wel uitgroeien tot kanker. Zo is het bij mij waarschijnlijk ook begonnen. Alle voorlopers zijn nu ook weg. Er is een heel groot stuk weefsel weggehaald; 7,5cm bij 5cm en 2,5cm diep. Volgens de chirurg zit ik goed in elkaar want aan de buitenkant ziet m’n borst er nog best normaal uit!
Ik word nu aangemeld bij radiologie voor de bestralingen. Hoeveel weet ik nog niet.
De chirurg zei dat de zichtbare kanker nu echt weg is en dat we daar op mogen proosten

Wow……… Stil van…. En emotioneel….fijnste nieuws van de afgelopen tijd …. ❤️

Nu even tot rust komen en dan klaarmaken voor de bestralingen maar so far so good…..

 

 

 

 

 

 

4 reacties

 • Jojanneke

  mei 05, 05 2016 01:47:15

  Hoi sanne
  Lees nu pas dit bericht. Wat een rolercoast zit je toch in zeg. Maar het is goed!!!! Fijn!!!!! Hoe gaan de bestralingen nu? Toi toi topper!

 • Elles

  maart 15, 03 2016 10:42:14

  Wat een super nieuws! Ik ben heel blij voor jullie. Nu hopen dat het nooit meer terug komt. Ik ben een borrel en Proost op je gezondheid. Cheers Sanne!

 • Lycke

  maart 15, 03 2016 12:10:39

  Wat een fantastisch nieuws.. Ben er even stil van

 • Lucinda

  maart 14, 03 2016 09:19:21

  Oh lieve Sanne wat een supergoed nieuws! Ben zo blij voor jou! Ik hoop dat je snel van je welverdiende vakantie mag gaan genieten. Ik heb bewondering voor de manier waarop je dit allemaal bent aangegaan. Kanjer ben jij! En ik zeg PROOST!!!!!

Leave a Reply