Sanne en haar goede voornemens.

Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur. Iedereen is bezig met het bedenken van de goede voornemens.

Als je nu een jaar geleden Sanne zou vragen waar ze nu zou staan dan had ze dit waar ze nu in zit nooit gelooft.

Maar de realiteit is keihard en Sanne staat waar ze nu staat.

afgelopen maandag is chemo numero 6 erin gegaan van de tweede reeks van 12 chemo’s. Elke week op maandag is het raak. Lees hieronder hoe het met Sanne is gegaan de afgelopen weken.

 

Vandaag de 6e kuur gehad van deze reeks van 12. Dus op de helft! In het nieuwe jaar nog maar 6x!!!
Sinds een maand ook aan de hormoonpillen waar mirte eerder al over schreef.
En het gaat nog steeds goed! (Oke, Als ik alle kwaaltjes en klachten zou opschrijven, wat ik overigens niet doe, wordt het een aardig lijstje maar heb ze nooit allemaal tegelijk en vaak maar kort!)
De sportarts waar ik begin december geweest ben heeft met mij een soort weekplanning gemaakt voor bewegen en rust en het lukt me daar aardig aan te houden. Ziet er ongeveer zo uit;
Maandag: kuur en de rest vd dag helemaal niks.
Dinsdag: 45 min rustig fietsen of roeien bij de Tuunte.
Woensdag: milon (instellingen staan nog steeds op hetzelfde niveau als bij aanvang van de chemo’s).
Donderdag: naar m’n werk.
Vrijdag, zaterdag, zondag: stukje hardlopen en wat krachttraining (grote spiergroepen en minder gewicht, meer herhalingen).
Verder tussendoor het huishouden, wat sociale activiteiten en (voor mijn doen) veel rusten. Na het avondeten is m’n energie wel op.
Dit schema bevalt goed, structuur is fijn!
En als het een keer niet lukt, dan is dat ook oke.. En nu even heel eerlijk, nu ik dit typ besef ik weer dat het zo is maar dat ik het echt niet zo voel… Ben nog steeds echt iedere keer boos en verdrietig als ik iets af moet zeggen of moet overslaan…
En gelukkig ook weer iedere keer (na dan eerst een knuffel en vervolgens een schop onder m’n kont van René…) weer heel blij mee en trots op wat ik allemaal nog wel doe!!
Binnenkort weer een healthcheck! Ben benieuwd naar de uitkomsten!!

Heel stiekem is er een hoop dat Sanne in 2016 mee kan doen met de Alpe d’huzes. De beklimming op de fiets van de Alpe d huez in Frankrijk waar er gefietst wordt voor het goede doel. En waar de giga opbrengsten gaan naar de onderzoeken en behandeling tegen kanker. Maar het moet mee zitten met haar behandelingen dan kan ze mee doen!

Over het goede doel gesproken….op nieuwjaars dag wordt er in Winterswijk op het Hilgelo een nieuwjaarsduik georganiseerd en de opbrengst gaat naar ‘stichting collegiaal tegen kanker’ Ik roep dan ook iedereen op om 12 uur nieuwjaarsdag naar het Hilgelo te komen en mee te doen of te komen kijken! Er kan daar een vrije gift gedaan worden!

Dus als je nog geen goede voornemens had? Bij deze daag ik je uit!

 

 

 

 

Leave a Reply